E-BOOK ‘STARTGIDS VIDEOGRAFIE’.

HET E-BOOK VOOR EEN ONDERNEMENDE START IN DE WERELD VAN VIDEOGRAFIE

 

Je beschikt over een prima camera en je hebt een enorme passie voor het maken van filmische beelden. I get you! Het enige dat je nog mist is informatie over de zakelijke kant van videografie, want er mogen wel wat opdrachten bij. Aan je drive ligt het niet, maar geen zorgen: Ik kan je helpen.

 

Loop jij er tegenaan dat je niet zo goed weet hoe je je uurprijs moet berekenen? Hoe je ervoor zorgt dat opdrachtgevers niet alleen voor jou kiezen, maar anderen ook naar je doorverwijzen? Wil je leren van alle fouten die ik heb gemaakt in de afgelopen paar jaar?

 

In deze startgids voor videografie vertel ik je alles over hoe je jezelf als freelancer positioneert en geef ik je talloze praktische tips om direct omzet te genereren met jouw camera. Ik leer je hoe je jezelf beter kunt profileren op zakelijk vlak, hoe je meer klanten aantrekt en adviseer je over het werken als videograaf. Naast inspirerende trucjes, lees je ook droge, direct toepasbare stof én mijn persoonlijke verhalen/anekdotes om je in te laten zien dat niets vanzelfsprekend is.

 

€ 19,00

Na het lezen van dit E-book weet jij;

Hoe je in kunt spelen op de klantervaring

Hoe je jouw eigen prijzen kunt bepalen

Hoe je online marketing inzet

Hoe je jouw eigen stijl ontwikkelt

Hoe je je doelen opstelt

Welke volgorde van investeringen verstandig is

Wie jouw ideale klant is

Hoe je zakelijk kunt groeien