OFFLINE VIDEOGRAFIE WORKSHOP OP MAAT.

Samen op pad tijdens een 1-op-1 workshop (Dagdeel á 4 uur)

 

Tijdens deze 1-op-1 workshop gaan we samen op pad om al jouw vragen direct in de praktijk te behandelen. We nemen beiden onze camera mee en zullen d.m.v. oefeningen en uitleg de dingen behandelen waar jij meer over wil leren. Natuurlijk is het ook mogelijk om ons te beperken tot de editing, of eventueel een combinatie van filmen en monteren. Dit is een persoonlijke workshop, wat betekent dat je al mijn aandacht hebt en ik dit niet hoef te verdelen over andere deelnemers.


Vanuit mijn jarenlange ervaring over de technische en inhoudelijke kant als videograaf help ik jou met alles waar je tegenaan loopt. Van technische zaken over het gebruik van jouw camera tot inhoudelijke keuzes over je edit, ik zal jou van mijn beste advies voorzien.


Na het bestelproces neem ik contact met je op per mail met de vraag of je jouw knelpunten aan kunt geven waar je het graag over wil gaan hebben. Op die manier kan ik mij maximaal voorbereiden zodat we de tijd zo effectief mogelijk kunnen besteden. Daarna spreken we een datum en tijd af. In principe geldt Hilversum als hoofdlocatie, gezien hier diverse mooie omgevingen zijn om rustig aan de slag te kunnen.


Het bijzondere aan de workshop:
– De inhoud van de workshop wordt gebaseerd op jouw wensen
– Het advies is altijd op maat
– Ik verdiep me vooraf in jouw vragen en knelpunten waar je op vastloopt
– Je krijgt direct persoonlijke feedback en voorbeelden
– Locatie Hilversum, met heide en bos


Heb je vragen of twijfel je? Neem contact op voor meer informatie.

 

€ 159,00