VIDEOGRAFIE STARTGIDS

HET E-BOOK VOOR EEN ONDERNEMENDE START IN DE WERELD VAN VIDEOGRAFIE

Download jouw E-Book

Na het lezen van dit E-Book weet jij..

Klantervaring

..hoe je in kunt spelen op de klantervaringen.

Prijzen bepalen

..hoe je het beste je prijzen én investeringen kunt bepalen.

Online Marketing

..hoe je het maximale uit je eigen online marketing kunt halen.

Ideale klanten

..wie jouw ideale klant is en hoe je hen kunt bereiken.

Doelen stellen

..op welke manier het stellen van doelen financieel kunnen helpen.

Zakelijke groei

..hoe je in hoog tempo uit de startblokken schiet met je bedrijf.

Klaar om zakelijk te groeien als beeldmaker?

“Uiteindelijk zal je het zelf moeten doen, maar dit E-Book is een goed startpunt voor beginnende/semi-gevorderde videomakers. Het is fijne checklist om je te laten realiseren wat je allemaal nodig hebt en hoe je het beste van de grond af kan komen bij het hebben van een eigen onderneming als videograaf. Na het lezen ben je zeker geïnspireerd en gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan.”
Thuur Kurvers
“Wat een tof E-book! Ik vind het echt mooi vormgegeven en het is een zeer duidelijk en overzichtelijke introductie die met veel enthousiasme is omschreven. Zoveel tips! Het hoofdstuk over ‘Je ideale klant’ is mij het meest bijgebleven, maar dat kom misschien omdat ik daar op dit moment ook mee worstel. Dit is ook een waardevol hoofdstuk voor mensen die alles willen aanpakken en misschien vergeten dat specialiseren ook echt tijd kost. Would recommend it!”
Yannick Moolhuizen

Voor de videograaf die meer uit het bedrijf wil halen

Je beschikt over een prima camera en je hebt een enorme passie voor het maken van filmische beelden.
I get you! Het enige dat je nog mist is informatie over de zakelijke kant van videografie, want er mogen wel wat opdrachten bij. Aan je drive ligt het niet, maar geen zorgen: Ik kan je helpen.

In deze startgids voor videografie vertel ik je alles over hoe je jezelf als freelancer positioneert en geef ik je talloze praktische tips om direct omzet te genereren met jouw camera. Ik leer je hoe je jezelf beter kunt profileren op zakelijk vlak, hoe je meer klanten aantrekt en adviseer je over het werken als videograaf. Naast inspirerende trucjes, lees je ook droge, direct toepasbare stof én mijn persoonlijke verhalen/anekdotes om je in te laten zien dat niemand gelijk een pro is.

Ongeacht hoeveel fouten je ook maakt of hoe langzaam je progressie is,
als je iets doet ben je altijd een stap voor op de mensen die niks proberen..

“Het is vol enthousiasme geschreven en je merkt heel erg dat Robin mensen wilt helpen en zijn kennis wilt overdragen. Dat werkt aanstekelijk. Het E-book zit boordevol nuttige tips voor de beginnende videograaf maar ook voor degene die al wat zaken heeft lopen maar zich wilt verbeteren.”
Amber Pothoven
“Super tof E-Book! Bepakt met waardevolle informatie en een mooie opmaak. Het voelt heel persoonlijk. De schrijfstijl is echt een verlengde van Robin’s karakter, waardoor het erg prettig leest.”
Kevin Kwee
“Wat een ontzettend mooie en complete startgids! Erg interessant, makkelijk leesbaar en persoonlijk. Het meest waardevolle stuk naar mijn idee: ‘Doelen stellen’. Erg motiverend en ik kreeg al zin om m’n camera te pakken en aan de slag te gaan! Oprecht een aanrader voor iedereen die wil starten met videografie!”
Sander den Otter
€ 25,-
€ 19,-

Videografie Startgids E-Book

  • Doelen stellen
  • Prijzen bepalen
  • Online Marketing
  • Zakelijk groeien
  • Klantervaring