Gratis tools

E-Book 'Welke camera moet ik kopen?'

Je staat op het punt om een nieuwe camera te kopen, maar welke is nou de juiste keuze? Waar moet je op letten? Is er een perfect merk? In dit bijna 20-pagina tellende E-Book vertel ik je al mijn tips en adviezen voor de aanschaf van de perfecte camera voor jouw situatie.


Na het downloaden van dit E-book krijg jij;

  • Meer inzicht in waar je op moet letten bij de aanschaf
  • Inspiratie over soorten merken en eigenschappen
  • Een breder idee over de diverse toepassingen
50%
Je hebt 'm bijna!
Ik ontvang graag het gratis e-book door op de nieuwsbrief in te schrijven.
Download gratis
Zeer prettig geschreven.
“Ik vond het fijn om iets meer kennis te krijgen over waar je allemaal uit kunt kiezen en waar je dan op moet letten. Vooral als je net zoals ik hier helemáál geen verstand van hebt. Het is overall een fijn geschreven e-book. Het is geschreven alsof Robin echt tegen je praat en dat vind ik zelf heel chill om te lezen. De vormgeving is trouwens ook super tof!”
Roos van den Broek
Waardevol!
“Ik ben een stuk wijzer geworden over alle termen en zo. Het is geen e-book dat echt een concreet antwoord geeft, maar dat kan ook bijna niet, gezien het voor iedereen persoonlijk is. Ik denk dat het voor gevorderde makers te basic is maar voor een "leek" als ik biedt het enorm fijne handvaten om mee aan de slag te kunnen.
Anne Blaauw

Contract template 'Bruiloftsvideografie'

Werk jij als videograaf al met een contract voor je bruidsparen? Een goed contract laten opstellen kan soms best wat kosten en even zelf iets in elkaar ‘flansen’ zit er natuurlijk ook niet in. Daarom heb ik dat voor je gedaan. Ik heb zelf een template voor een contract gemaakt, speciaal voor trouwvideografen. Dit template is een basis van waaruit je kunt werken. Je hoeft enkel nog je eigen gegevens in- en aan te vullen.
- Beschikbaar in .pdf / .docx / .pages

Na het downloaden van dit E-book kan jij;

  • Direct met een eigen contract werken
  • Professioneler overkomen als trouwvideograaf
  • Je afspraken goed zwart op wit zetten
50%
Je hebt 'm bijna!
Ik ontvang graag het gratis e-book door op de nieuwsbrief in te schrijven.
Download gratis

E-Book 'Vragenlijst Checklist Bruidskoppel'

Veel foto- of videografen die voor het eerst een bruiloft gaan filmen of fotograferen vinden het moeilijk om de juiste vragen te stellen tijdens het kennismakingsgesprek met het bruidspaar. Ik laat jou mijn complete lijst zien van onderwerpen, vragen en opmerkingen, welke verstandig zijn om in ieder geval te behandelen als je het kennismakingsgesprek in gaat. Zo kan jou geen enkel detail ontgaan en hoef je je alleen nog maar te focussen op de beelden!

Na het lezen van dit E-book kan jij;

50%
Je hebt 'm bijna!
Ik ontvang graag het gratis e-book door op de nieuwsbrief in te schrijven.
Download gratis

Youtubekanaal 

Al een paar jaar maak ik elke week een video over fotografie, videografie of het ondernemerschap. Dit kunnen tipvideo's zijn, educatieve hersenspinsels of reviews over producten die ik getest heb en aan jou aanbeveel. 

  • Elke week nieuwe content
  • Meer dan 150 online video's beschikbaar
  • Onderwerpen als fotografie, videografie en 't ondernemerschap