Trouwvideografie

De perfecte dag

De perfecte partner
De perfecte trouwfilm

Robin de Ridder / Trouwvideograaf

12 bruiloften
per jaar die ik maximaal aanneem
8 weken

maximale oplevertijd

100%
aanwezigheid bij elk pakket

Next level trouwfilms

Jullie trouwdag moet natuurlijk zo perfect mogelijk verlopen. Iedereen ziet er mooi uit,  je gaat de meest betekenisvolle ‘Ja’ in je leven zeggen én al je dierbaren mogen hier getuigen van zijn. Verder geen druk hoor… ;) Er gebeurt op de dag zóveel tegelijk dat het onmogelijk is daar maximaal van te kunnen genieten. Daarom zorgen wij ervoor dat jullie deze dag steeds opnieuw kunnen beleven.

Wij draaien  geen registratie  van jullie bruiloft. Wij maken bijzondere vertellingen van jullie als liefdeskoppel, verpakt in een filmische ervaring met sferische beelden en passend geluid dat alles tot level wekt. Zo hebben jullie die ene dag als herinnering verzegeld in een product waar je de rest van je leven van kan blijven genieten.
Bekijk voorbeelden 
Toptrouwbedrijven Awards Nominatie Romedia Films

Romedia Films is genomineerd!

Hard work pay's off!

Trouwvideograaf Robin de Ridder van Romedia Films is genomineerd voor de Toptrouwbedrijven Awards van 2022/2023.
Aan het einde van het jaar wordt bekend wie er winnaar wordt in verschillende categorieën.

Deze nominatie is al een hele mooie erkenning!

De afbeeldingen hierboven zijn geen foto's, maar 'stills' uit ons videomateriaal!

o.a. deze films maakten wij eerder

Lieve woorden <3

We hebben de film na het ontvangen echt duizend keer bekeken. Een paar keer hard gehuild! Prachtig gelukt! We zijn er heel erg blij mee! Wauw!! Twee keer de geloften doen tijdens de dag is dus totaal geen overbodige luxe, want we vinden ze beiden prachtig in de film. We hebben vanavond spontaan onze openingsdans nog een keer mee gedanst met de film. Je brengt ons helemaal terug naar onze dag! Videografie is echt een meerwaarde.
Ellenoor & Chiel
De samenwerking met Robin hebben we allebei als heel positief ervaren. Robin is duidelijk in zijn communicatie, is enthousiast, als persoon toegankelijk en denkt heel erg mee in het proces met wat er mogelijk is. Met het eindresultaat, de trailer en de trouwfilm, zijn we heel erg blij! Robin heeft onze wensen gehoord en heeft in de film de dag zo weten vast te leggen dat je het gevoel hebt dat je er weer bij bent. Wij zouden Robin en Romedia Films zeker aanbevelen! 
Mirjam & Romke

Pakketten

Pakket 1: 'Valuable memories'

Het pakket voor iedereen die een elegante herinnering wil aan hun bruiloft. Filmische beelden versterkt door passende sferische muziek, zonder poespas.

 • 1 Videograaf
 • Kennismakingsgesprek
 • Hele dag aanwezig
 • Trailer (á 60 sec)
 • Highlightfilm (á 4/5 min)
 • Kleurcorrectie
 • Digitale aanlevering
 • Levering in 2K resolutie
€ 1250

Pakket 2: 'Premium highlights'

Voor iedereen die net dat beetje extra wil. Extra focus op geluid in de vorm van geloften, speeches en sounddesign zal de film tot een hoger belevingsniveau tillen.

 • 1 Videograaf
 • Kennismakingsgesprek
 • Hele dag aanwezig
 • Trailer (á 60 sec)
 • Highlightfilm (á 6/7 min)
 • Kleurcorrectie
 • Digitale aanlevering
 • + Sounddesign
 • + Speech snippets
 • + Geloften (audio)opnames
 • + Reiskosten vrij
 • + Levering in 4K resolutie
€ 1750

Upgrades

Documentaire edit

De documentaire edit is een langere versie van je trouwfilm van ongeveer 15 minuten. Hier zal meer ruimte en rust zijn om elk waardevol moment goed te kunnen herbeleven.

+ € 450

second shooter

Second Shooter

Belangrijke en spontane momenten zijn zó voorbij, waardoor het mogelijk is dat een enkele videograaf dit mist. Dubbele bezetting betekent 2x zoveel materiaal. Gezelliger, efficiënter én next level!


+ € 400

Losse momenten

Een volledige openingsdans of speech van dat bijzondere persoon past helaas niet altijd in de highlightfilm. Met deze upgrade ontvang je naast je film ook losse momenten op aanvraag.

+ € 100

Extra opties

romedia films drone

Drone

Met de drone maken we spectaculaire beelden vanuit bijzondere hoeken voor nét dat beetje extra. Helaas mag de drone niet overal vliegen en is het afhankelijk van goed weer.


+ € 250

Same Day edit

Open de avond bijzonder en laat je gasten genieten van een compilatie van jullie trouwdag. Wij editten -vaak tijdens het diner- een deel van de ochtend, wat je ‘s avonds al kunt laten zien aan je gasten!


+ € 400

Ruw materiaal

Hoewel het niet gebruikelijk is, zijn we bereid voor speciale doeleinden het ruwe materiaal aan te leveren. Afhankelijk van welke beelden en hoeveel GB's het betreft, maken we een offerte.

- Op aanvraag

Romedia Films staat ook geregistreerd op toptrouwbedrijven.nl, een initiatief waar (volgens anderen) alleen de beste leveranciers van Nederland op te vinden zijn. Voel je vrij om ook daar inspiratie op te doen voor eventuele andere leveranciers.

Robin de Ridder 

Romedia Films

Werkwijze

1. Datum

We zijn vereerd dat we jullie grote dag in beeld mogen brengen. Neem contact met ons op en laat ons weten op welke dag jullie gaan trouwen!

2. Pakketkeuze

Als jullie dag nog beschikbaar is, reserveren we deze direct voor jullie. We horen ook graag welk pakket bij jullie past of welke wensen jullie hebben.

3. Belafspraak

We plannen een belafspraak om alle vragen die jullie nog hebben door te nemen. Als alles duidelijk is, prikken we een datum voor een kennismaking!

4. Kennismaking

We spreken af bij jullie thuis. Hier maken we kennis met elkaar en nemen we samen alle inhoudelijke en praktische zaken door van jullie bruiloft.

Neem een uniek kijkje achter de schermen

Twijfel je over het inhuren van een videograaf of ben je benieuwd hoe zoiets werkt?
Ik liet mij tijdens een échte bruiloft filmen, zodat je precies ziet hoe Romedia Films te werk gaat.
Klik hier om het eindresultaat te bekijken van onderstaande 'making of'.

Het is echt altijd weer de grootste eer.

Zo reageerden eerdere bruidsparen op hun trouwfilm

Nóg meer lieve woorden <3

Kan je het je voorstellen: Heimwee na je bruiloft? Het was zo mooi, dat je ‘m keer op keer opnieuw wil beleven. Dit is Robin gelukt door zijn fantastische werk! De liefde, de emotie, de gezelligheid, de dans en onze culturen. Ieder detail komt terug. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien! Robin, ik kan in woorden niet uitleggen wat jij hebt neergezet en wat dat met ons doet. De muziek raakt precies de juiste toon en de momenten die je gekozen hebt.. Wauw! Robin is super professioneel en denkt goed mee. Hij weet precies hoe hij onder druk bepaalde dingen aan moet pakken en zijn communicatie is top. Ik kan het iedereen aanraden.
Mandy & Dieu
Wij zijn super blij met onze trouwfilm van Romedia Films! De beelden lopen mooi in elkaar over en er is echt op de details gelet. We wilden geen globale registratie maar een echte belevenis. De muziek en de opgenomen stemmen passen ook heel natuurlijk onder de film. Ook super leuk hoe de kinderen van mijn klas in beeld zijn gebracht. De dag zelf hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat er werd gefilmd. Er is van te voren goed meegedacht over wat we graag wilde in onze film en er werd duidelijk rekening gehouden met onze wensen. Dat is zeker gelukt! Een herinnering voor ons leven. Duizend maal dank!
Mirjam & Benjamin
Tip: Wacht niet te lang met met reserveren van je datum! Om topkwaliteit van elke trouwfilm te kunnen garanderen, neem ik maximaal 12 bruiloften per seizoen aan.

Robin de Ridder

Veelgestelde vragen

Hoe communiceer je tijdens de bruiloft met de second shooter?

Wanneer de situatie het toelaat, communiceren we met een portofoon. Dit zorgt ervoor dat we in elke denkbare situatie snel, gericht en vooral onopvallend te werk kunnen gaan. Wanneer om wat voor reden dan ook een portofoon niet lukt, communiceren we met vooraf afgesproken gebaren.


Hoe zorgen jullie ervoor dat je niet in de weg loopt met de fotograaf?

Het kan met meerdere foto- of videografen 'druk' worden. Wij zullen ten alle tijden dienstbaar zijn naar de fotograaf en zullen dit vooraf aan jullie bruiloft ook duidelijk met hem/haar communiceren. We zorgen voor een vruchtbare samenwerking, waarbij we elkaar versterken i.p.v. hinderen.


Hoe gedraag je je tijdens de bruiloft?

We zijn meer dan die ‘videograaf die eventjes komt filmen’. We zijn denken mee, zijn enthousiast en we weten precies wat we nodig hebben. We sturen het bruidspaar waar nodig, geven advies over situaties en komen met creatieve ideeën en oplossingen om het maximale uit elk moment te halen.

Mogen we de muziek zelf kiezen?

Voor alles wat we online publiceren geldt dat we overal zelf de rechten over moeten hebben. Ook over de muziek. Tijdens het kennismakingsgesprek vraag ik naar wat voor muziek jullie het mooiste zouden vinden onder de highlightfilm. Wanneer jullie ook een langere trouwfilm afnemen, hebben we daar alle ruimte om jullie ‘eigen nummers’ in te gebruiken. Deze zetten wij namelijk nooit online.


Wat is de levertijd van de film(s)?

We hanteren voor de trailer minimaal 2 weken verwerkingstijd. Voor de highlightfilm van 4-6 minuten hanteren we grofweg 5 weken en de langere trouwfilm zal na gemiddeld 8 weken worden opgeleverd. 


Hoe worden de films opgeleverd?

Als alle films in jullie gekozen pakket afgerond zijn, worden deze geüpload in een online cloud. Jullie ontvangen daar een downloadlink van, waar je vanaf verschillende plekken je films kunt downloaden. Deze link blijft een jaar lang (gerekend vanaf trouwdatum) beschikbaar. Zo heb je genoeg tijd om de films ‘binnen te halen’.


Worden de films altijd online gezet door Romedia Films?

In principe zetten wij enkel de trailer en highlightfilm online op ons YouTubekanaal ter promotie van onze diensten. Wij zullen nooit films online zetten die jullie niet hebben gezien of gecheckt.

Meer vragen of interesse?

De afbeeldingen hierboven zijn geen foto's, maar 'stills' uit ons videomateriaal!