Video Aspect Ratio: 9:4

Films with emotional storytelling, connected through high-end sound, and passionately handcrafted into a timeless visual memory.

Deze website komt het beste tot zijn recht op een volwaardige computer of laptop.

Deze telefoonweergave is onvolledig vergeleken de desktopweergave.
Bezoek deze pagina dus graag nog op een computer. Bedankt!

12 bruiloften

maximaal aantal slots per jaar

1650

startprijs (incl. BTW)

100%

social media proof

12 weken

maximale oplevertijd

Trouwvideografie

Er wordt steeds vaker gekozen voor videografie. Logisch ook!

Het gevoel, de spanning, de stiltes, de kriebels, de verbazing, het lachen en alle andere emoties denken we nooit te kunnen vergeten.

Helaas doet tijd altijd haar werk en kan ze voor vervaging van die herinneringen zorgen. Het is extra jammer dat je hier vaak achter komt als het al te laat is. Jullie verdienen het om je herinneringen nog talloze jaren later te kunnen beleven alsof het gisteren was. Ik ga je hiermee helpen.

Een trouwfilm krijgt naarmate de tijd verstrijkt  steeds meer waarde, want familieleden leven helaas niet voor eeuwig. De film zal je áltijd terug kunnen brengen naar die complete dag met echte, bewegende 'levende' beelden waar al je dierbaren bij aanwezig waren.

Trouwvideograaf Romedia Films

Hi, mijn naam is Robin van Romedia Films

Jullie geloven dat de liefde het waard is om keer op keer herinnert te kunnen worden. Ik ook!

Ik ben naast trouwvideograaf met een unieke filmachtergrond ook heel graag jullie adviseur, advocaat, coach, sparringspartner en bovenal een vriend die jullie kunnen vertrouwen. Ik eet ook graag een stukje taart mee en waag een dansje naast jullie op de dansvloer! DANCE-OFF!🕺🏼💃🏼

Mijn naam is Robin de Ridder en ook ik ben verloofd. We kennen elkaar al ruim 13 jaar en trouwen in juli 2023. Kortom, ik weet wat jullie doormaken en er is bijna niets leukers/spannenders dan deze tijden in jullie relatie! ❤

De perfecte dag

De perfecte partner
De perfecte trouwfilm

🏆 Provinciewinnaar!

Robin de Ridder van Romedia Films heeft op 13 maart 2023 de provinciewinnaar award gewonnen in de categorie 'Trouwfilms' tijdens de TopTrouwbedrijven Awards!


Een prachtige erkenning en een kers op de taart voor een mooi trouwseizoen.


Naast het feit dat Robin een onwijs getalenteerde filmmaker is, is hij ook nog eens snel, supergezellig en fijn in de communicatie. Gefilmd worden kan best spannend of ongemakkelijk voelen maar met Robin had ik daar geen seconde last van. Humor, prachtige details, precies de juiste momenten, de film sluit zo ontzettend bij ons aan en heeft al onze verwachtingen overtroffen! Ik ben Robin ongelofelijk dankbaar.
Esme
De samenwerking met Robin hebben we allebei als heel positief ervaren. Robin is duidelijk in zijn communicatie, is enthousiast, als persoon toegankelijk en denkt heel erg mee in het proces met wat er mogelijk is. Met het eindresultaat, de trailer en de trouwfilm, zijn we heel erg blij! Robin heeft onze wensen gehoord en heeft in de film de dag zo weten vast te leggen dat je het gevoel hebt dat je er weer bij bent. Aanbevolen!
Mirjam & Romke
We hebben de film na het ontvangen echt duizend keer bekeken. Een paar keer hard gehuild! We zijn er heel erg blij mee! Twee keer de geloften doen tijdens de dag is dus totaal geen overbodige luxe, want we vinden ze beiden prachtig in de film. We hebben vanavond spontaan onze openingsdans nog een keer mee gedanst met de film. Je brengt ons helemaal terug naar onze dag! Robin is echt een meerwaarde.
Ellenoor & Chiel


Welk pakket past het best bij jullie?

Pakket 1: 'The essentials'


 • Highlightfilm (5-8 min) • 1 videograaf
 • Gedeeltelijk aanwezig (< 10 uur)
 • Kennismaking- en detailgesprek • Digitale aanlevering
 • Levering in Full HD resolutie
 • Reiskosten vrij tot 100 km
 • Back-up voor 90 dagen

Pakket 2: 'Our memories'


 • Highlightfilm (5-8 min)
 • Social media trailer (1 min)


 • 1 videograaf
 • ^ Grotendeels aanwezig (< 12 uur)
 • Kennismaking- en detailgesprek
 • Geloften (audio)opnames


 • Digitale aanlevering
 • Levering in 4K resolutie
 • ^ Reiskosten vrij tot 200 km
 • Back-up voor 180 dagen 

Meest gekozen!

Pakket 3: 'Next Level'


 • Highlightfilm (5-8 min)
 • Social media trailer (1 min)
 • Documentaire edit (15 min)

 • 2 videografen
 • ^ Hele dag aanwezig (< 14 uur)
 • Kennismaking- en detailgesprek
 • Geloften (audio)opnames
 • Drone-opnames (indien mogelijk)

 • ^ Fysieke aanlevering op USB
 • Levering in 4K resolutie
 • ^ Volledig reiskosten vrij
 • Back-up voor 1 jaar 
 • 10 hoge resolutie screengrabs

  Álle pakketten zijn inclusief het gebruik van cinema camera's met hoogwaardige lenzen, audionabewerking, gelicenseerde muziek, sound design en strak afgewerkte typografie

Upgrades

Losse clips

Losse clips kunnen fragmenten van speeches zijn, de openingsdans in zijn geheel of andere momenten waarvan jullie het graag apart willen ontvangen. 

Nergens inbegrepen.

Documentaire edit

De documentaire edit is een langere versie van je trouwfilm van ongeveer 15 minuten. Hier zal meer ruimte en rust zijn om elk waardevol moment goed te kunnen herbeleven.

Inbegrepen in pakket 3.

romedia films second shooter

Second Shooter

Belangrijke en spontane momenten zijn zó voorbij, waardoor het mogelijk is dat een enkele videograaf dit mist. Dubbele bezetting betekent 2x zoveel materiaal om uit te kiezen.


Inbegrepen in pakket 3.

Extra opties

Same Day Edit

Open de avond bijzonder en laat je gasten genieten van een compilatie van jullie trouwdag. Wij editten -vaak tijdens het diner- een deel van de ochtend, wat je ‘s avonds al kunt laten zien aan je gasten!

Nergens inbegrepen.

Drone Romedia Films

Drone opnames

Met de drone maken we prachtige beelden vanuit bijzondere hoeken voor nét dat beetje extra. Helaas mag de drone niet overal vliegen en is het afhankelijk van goed weer.


Beschikbaar in overleg.

Ruw materiaal

We kopiëren alle losse beelden ongemonteerd op een externe HDD welke we bij jullie af komen geven. Het materiaal is onbewerkt; geen grading, audionabewerking en geen 'nette' clips.

Inclusief gratis harddisk.

Zal jullie datum nog beschikbaar zijn?

Kom vrijblijvend in contact


Werkwijze

1. Datum

Ik ben vereerd dat ik jullie grote dag in beeld mag brengen. Neem contact met mij op via het formulier hieronder en verwacht een reactie binnen 24 uur!

2. Pakketkeuze

Als jullie dag nog beschikbaar is, reserveer ik deze direct voor jullie. Ik zal uitgebreid reageren op jullie pakketkeuze en eventuele wensen.

3. (Bel)afspraak

We plannen een kennismaking om eventuele vragen door te nemen. De welbekende klik is niet alleen belangrijk voor jullie, maar ook voor mij.

4. Checks

Ik neem contact op met al jullie andere leveranciers zodat we van elkaar weten wat er verwacht wordt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken.

Een uniek kijkje achter de schermen

Twijfel je over het inhuren van een videograaf of ben je benieuwd hoe zoiets werkt?
Ik liet mij tijdens een échte bruiloft filmen, zodat je precies ziet hoe Romedia Films te werk gaat.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Kun je nagaan wat 100 beelden per seconden in 4K resolutie voor beleving geven.

Zo reageerden eerdere bruidsparen op hun trouwfilm

De liefde, de emotie, de gezelligheid, de dans en onze culturen. Ieder detail komt terug. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien! Robin, ik kan in woorden niet uitleggen wat jij hebt neergezet en wat dat met ons doet.
Mandy & Dieu
Werkelijk fantastisch! Geef Robin vooral de creatieve ruimte en hij maakt iets waar geen 1000 anderen tegenop kunnen. Robin bedankt! Je hebt niet alleen de dag mooi vastgelegd, maar ook de juiste sfeer geraakt en het gevoel en de liefde heel mooi duidelijk gemaakt in de highlightfilm. Iets wat wij nog heel vaak gaan terugkijken.
Diederik
We wilden geen globale registratie maar een echte belevenis. De muziek en de opgenomen stemmen passen ook heel natuurlijk onder de film. De dag zelf hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat er werd gefilmd. Een herinnering voor ons leven. Duizend maal dank!
Mirjam & Benjamin
Tip: Wacht niet te lang met met reserveren van je datum! Om topkwaliteit van elke trouwfilm te kunnen garanderen, neem ik maximaal 12 bruiloften per seizoen aan.

Robin de Ridder

Beperkte beschikbaarheid voor 2023. Boekingen open voor 2023 en 2024.

 
Het invullen van bovenstaand formulier is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Lijkt mij leuk om in contact te komen!
De afbeeldingen hierboven zijn geen foto's, maar 'stills' uit ons videomateriaal!