Video Aspect Ratio: 9:4

12 bruiloften
die ik maximaal per jaar aanneem
1499
vanaf prijs (incl. BTW)
100%
aanwezigheid bij elk pakket
9 weken

maximale oplevertijd

Trouwvideograaf Romedia Films

Meer dan een trouwfilm.

Jullie geloven dat de liefde het waard is om keer op keer herinnert te kunnen worden. Ik ook!

Elk mens houdt van een goed verhaal, waarbij liefde vaak het uitgangspunt is. Ik probeer bij elke trouwfilm het verhaal achter het bruidspaar te tonen, die verder gaat dan alleen de bruiloft zelf.

Ik ben naast jullie trouwvideograaf met een unieke filmachtergrond ook heel graag jullie adviseur, advocaat, coach, sparringspartner,en bovenal een vriend die jullie kunnen vertrouwen. Ik film niet alleen jullie verhaal, maar eet ook graag een stukje taart mee en waag een dansje naast jullie op de dansvloer! DANCE-OFF!

Mijn naam is Robin de Ridder en ook ik ben verloofd. We kennen elkaar al ruim 12.5 jaar en trouwen in juli 2023. Kortom, ik weet wat jullie doormaken en er is bijna niets leukers/spannenders dan deze tijden in jullie relatie! ❤

Trouwvideografie

Meemaken = Herinneren..?

Het gevoel, de spanning, de stiltes, de kriebels, de verbazing, het lachen en alle andere emoties denken we nooit te kunnen vergeten.

Helaas doet tijd altijd haar werk en kan ze voor verbleking van die herinneringen zorgen.. Ik geloof dat elk mens het verdient om zich zijn/haar herinneringen nog talloze jaren later moet kunnen herinneren alsof het gisteren was. Ik ga je hiermee helpen.

Een trouwfilm krijgt naarmate de tijd verstrijkt  steeds meer waarde, want familieleden leven helaas niet voor eeuwig. De film zal je áltijd terug kunnen brengen naar dat moment. Echte, bewegende beelden van jullie dag waar al je dierbaren bij aanwezig waren.

Bekijk voorbeelden 

De perfecte dag

De perfecte partner
De perfecte trouwfilm

Een greep uit Romedia's films

Naast het feit dat Robin een onwijs getalenteerde filmmaker is, is hij ook nog eens snel, supergezellig en fijn in de communicatie. Gefilmd worden kan best spannend of ongemakkelijk voelen maar met Robin had ik daar geen seconde last van. Humor, prachtige details, precies de juiste momenten, de film sluit zo ontzettend bij ons aan en heeft al onze verwachtingen overtroffen! Ik ben Robin ongelofelijk dankbaar. Een aanrader!
Esme
We hebben de film na het ontvangen echt duizend keer bekeken. Een paar keer hard gehuild! Prachtig gelukt! We zijn er heel erg blij mee! Twee keer de geloften doen tijdens de dag is dus totaal geen overbodige luxe, want we vinden ze beiden prachtig in de film. We hebben vanavond spontaan onze openingsdans nog een keer mee gedanst met de film. Je brengt ons helemaal terug naar onze dag! Videografie is echt een meerwaarde.
Ellenoor & Chiel
De samenwerking met Robin hebben we allebei als heel positief ervaren. Robin is duidelijk in zijn communicatie, is enthousiast, als persoon toegankelijk en denkt heel erg mee in het proces met wat er mogelijk is. Met het eindresultaat, de trailer en de trouwfilm, zijn we heel erg blij! Robin heeft onze wensen gehoord en heeft in de film de dag zo weten vast te leggen dat je het gevoel hebt dat je er weer bij bent. Wij zouden Robin zeker aanbevelen! 
Mirjam & Romke

Pakketten

Pakket 1: 'The essentials'


 • Highlightfilm (5 min)
 • Kennismakingsgesprek
 • Hele dag aanwezig
 • 1 Videograaf
 • Kleurcorrectie
 • Gelicenseerde muziek
 • Digitale aanlevering
 • Levering in Full HD resolutie
1499


Pakket 2: 'Our memories'


 • Highlightfilm (7 min)
 • Kennismakingsgesprek
 • Hele dag aanwezig
 • 1 videograaf
 • Kleurcorrectie
 • Gelicenseerde muziek
 • Digitale aanlevering
 • + Levering in 4K resolutie
 • + Trailer (á 60 sec)
 • + Sounddesign
 • + Geloften (audio)opnames

* Meest gekozen

1899

Pakket 3: 'Next Level'


 • Highlightfilm (9 min)
 • Kennismakingsgesprek
 • Hele dag aanwezig
 • 2 videografen
 • Kleurcorrectie
 • Gelicenseerde muziek
 • Digitale aanlevering
 • Levering in 4K resolutie
 • Trailer (á 60 sec)
 • Sounddesign
 • Geloften (audio)opnames
 • + Dronebeelden (mits toegestaan)
 • + 10 stills uit videomateriaal
 • + Speech snippets
 • + Volledige ceremonie edit
2699

Upgrades

Documentaire edit

De documentaire edit is een langere versie van je trouwfilm van ongeveer 15 minuten. Hier zal meer ruimte en rust zijn om elk waardevol moment goed te kunnen herbeleven.

Highlightfilm +2 min

Voeg 2 minuten extra lengte toe aan jullie highlightfilm. Dit kan een ideale manier zijn om net wat meer te kunnen genieten van jullie trouwfilm, zonder een documentaire edit te hoeven boeken.

second shooter

Second Shooter

Belangrijke en spontane momenten zijn zó voorbij, waardoor het mogelijk is dat een enkele videograaf dit mist. Dubbele bezetting betekent 2x zoveel materiaal. Gezelliger, efficiënter én next level!

Extra opties

Drone Romedia Films

Drone opnames

Met de drone maken we spectaculaire beelden vanuit bijzondere hoeken voor nét dat beetje extra. Helaas mag de drone niet overal vliegen en is het afhankelijk van goed weer. Beschikbaar in overleg.

Same Day edit

Open de avond bijzonder en laat je gasten genieten van een compilatie van jullie trouwdag. Wij editten -vaak tijdens het diner- een deel van de ochtend, wat je ‘s avonds al kunt laten zien aan je gasten!

Ruw materiaal

We kopiëren alle losse beelden ongemonteerd op een externe HDD welke we bij jullie af komen geven. Het materiaal is onbewerkt; geen grading, audionabewerking en geen 'nette' clips.

Bekijk snel of jullie datum nog beschikbaar is!

Ik neem maximaal 12 bruiloften per jaar aan.

Kom in contact


Toptrouwbedrijven Awards Nominatie Romedia Films
Romedia Films is genomineerd!

Trouwvideograaf Robin de Ridder van Romedia Films is genomineerd voor de Toptrouwbedrijven Awards van 2022/2023. Aan het einde van het jaar wordt bekend wie er de winnaar wordt in verschillende categorieën. Deze nominatie is al een hele mooie erkenning!


Romedia Films

Werkwijze

1. Datum

We zijn vereerd dat we jullie grote dag in beeld mogen brengen. Neem contact met ons op en laat ons weten op welke dag jullie gaan trouwen!

2. Pakketkeuze

Als jullie dag nog beschikbaar is, reserveren we deze direct voor jullie. We horen ook graag welk pakket bij jullie past of welke wensen jullie hebben.

3. (Bel)afspraak

We plannen een kennismaking om eventuele vragen door te nemen. De welbekende klik is niet alleen belangrijk voor jullie, maar ook voor ons!

4. Voorbereiding

Ik neem contact op met al jullie andere leveranciers zodat we van elkaar weten wat er verwacht wordt en hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen samenwerken.

Neem een uniek kijkje achter de schermen

Twijfel je over het inhuren van een videograaf of ben je benieuwd hoe zoiets werkt?
Ik liet mij tijdens een échte bruiloft filmen, zodat je precies ziet hoe Romedia Films te werk gaat.
Klik hier om het eindresultaat te bekijken van onderstaande 'making of'.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.

Kun je nagaan wat 100 beelden per seconden doen..

Zo reageerden eerdere bruidsparen op hun trouwfilm

Kan je het je voorstellen: Heimwee na je bruiloft? Het was zo mooi, dat je ‘m keer op keer opnieuw wil beleven. Dit is Robin gelukt door zijn fantastische werk! De liefde, de emotie, de gezelligheid, de dans en onze culturen. Ieder detail komt terug. Ik heb nog nooit zoiets moois gezien! Robin, ik kan in woorden niet uitleggen wat jij hebt neergezet en wat dat met ons doet. De muziek raakt precies de juiste toon en de momenten die je gekozen hebt.. Wauw! Robin is super professioneel en denkt goed mee. Hij weet precies hoe hij onder druk bepaalde dingen aan moet pakken en zijn communicatie is top. Bedankt voor alles!
Mandy & Dieu
Werkelijk fantastisch! Ver boven alle verwachtingen, en die waren al behoorlijk hoog. Robin luistert heel goed naar de wensen en maakt er -met zijn unieke eigen stijl- een nog mooier beeld van dan je zou hopen. Geef hem vooral de creatieve ruimte en hij maakt iets waar geen 1000 anderen tegenop kunnen. Het is iets super moois geworden om met iedereen te delen. Robin bedankt! Je hebt niet alleen de dag mooi vastgelegd, maar ook de juiste sfeer geraakt en het gevoel en de liefde heel mooi duidelijk gemaakt in de highlightfilm. Iets wat wij nog heel vaak gaan terugkijken. Zeer waardevol!
Diederik
Wij zijn super blij met onze trouwfilm van Romedia Films! De beelden lopen mooi in elkaar over en er is echt op de details gelet. We wilden geen globale registratie maar een echte belevenis. De muziek en de opgenomen stemmen passen ook heel natuurlijk onder de film. Ook super leuk hoe de kinderen van mijn klas in beeld zijn gebracht. De dag zelf hebben we nauwelijks in de gaten gehad dat er werd gefilmd. Er is van te voren goed meegedacht over wat we graag wilde in onze film en er werd duidelijk rekening gehouden met onze wensen. Dat is zeker gelukt! Een herinnering voor ons leven. Duizend maal dank!
Mirjam & Benjamin
Tip: Wacht niet te lang met met reserveren van je datum! Om topkwaliteit van elke trouwfilm te kunnen garanderen, neem ik maximaal 12 bruiloften per seizoen aan.

Robin de Ridder

Veelgestelde vragen

Hoe communiceer je tijdens de bruiloft met de second shooter?

Wanneer de situatie het toelaat, communiceren we met een portofoon. Dit zorgt ervoor dat we in elke denkbare situatie snel, gericht en vooral onopvallend te werk kunnen gaan. Wanneer om wat voor reden dan ook een portofoon niet lukt, communiceren we met vooraf afgesproken gebaren.


Hoe zorgen jullie ervoor dat je niet in de weg loopt met de fotograaf?

Het kan met meerdere foto- of videografen 'druk' worden. Wij zullen ten alle tijden dienstbaar zijn naar de fotograaf en zullen dit vooraf aan jullie bruiloft ook duidelijk met hem/haar communiceren. We zorgen voor een vruchtbare samenwerking, waarbij we elkaar versterken i.p.v. hinderen.


Hoe gedraag je je tijdens de bruiloft?

We zijn meer dan die ‘videograaf die eventjes komt filmen’. We zijn denken mee, zijn enthousiast en we weten precies wat we nodig hebben. We sturen het bruidspaar waar nodig, geven advies over situaties en komen met creatieve ideeën en oplossingen om het maximale uit elk moment te halen.

Mogen we de muziek zelf kiezen?

Voor alles wat we online publiceren geldt dat we overal zelf de rechten over moeten hebben. Ook over de muziek. Tijdens het kennismakingsgesprek vraag ik naar wat voor muziek jullie het mooiste zouden vinden onder de highlightfilm. Wanneer jullie ook een langere trouwfilm afnemen, hebben we daar alle ruimte om jullie ‘eigen nummers’ in te gebruiken. Deze zetten wij namelijk nooit online.


Wat is de levertijd van de film(s)?

We hanteren voor de trailer minimaal 2 weken verwerkingstijd. Voor de highlightfilm van 4-6 minuten hanteren we grofweg 5 weken en de langere trouwfilm zal na gemiddeld 8 weken worden opgeleverd. 


Hoe worden de films opgeleverd?

Als alle films in jullie gekozen pakket afgerond zijn, worden deze geüpload in een online cloud. Jullie ontvangen daar een downloadlink van, waar je vanaf verschillende plekken je films kunt downloaden. Deze link blijft een jaar lang (gerekend vanaf trouwdatum) beschikbaar. Zo heb je genoeg tijd om de films ‘binnen te halen’.


Worden de films altijd online gezet door Romedia Films?

In principe zetten wij enkel de trailer en highlightfilm online op ons YouTubekanaal ter promotie van onze diensten. Wij zullen nooit films online zetten die jullie zelf niet hebben gezien.

Beperkte beschikbaarheid voor 2022

Boekingen open voor 2023 en 2024

 
De afbeeldingen hierboven zijn geen foto's, maar 'stills' uit ons videomateriaal!