Video Aspect Ratio: 9:4
Films with emotional storytelling, connected through high-end sound, and passionately handcrafted into a timeless visual memory.

Deze website komt het beste tot zijn recht op een volwaardige computer of laptop.

Deze telefoonweergave is onvolledig vergeleken de desktopweergave.
Bezoek deze pagina dus graag nog op een computer. Bedankt!

12 bruiloften

maximaal aantal slots per jaar

1950

vanaf startprijs

100%

handcrafted

15 weken

maximale oplevertijd

Trouwvideografie

Er wordt steeds vaker gekozen voor videografie. Logisch ook!

Het gevoel, de spanning, de stiltes, de kriebels, de verbazing, het lachen en alle andere emoties denken we nooit te kunnen vergeten.

Helaas doet tijd altijd haar werk en kan ze voor vervaging van die herinneringen zorgen. Het is extra jammer dat je hier vaak achter komt als het al te laat is. Jullie verdienen het om je herinneringen nog talloze jaren later te kunnen beleven alsof het gisteren was. Ik ga je hiermee helpen.

Een trouwfilm krijgt naarmate de tijd verstrijkt  steeds meer waarde, want familieleden leven helaas niet voor eeuwig. De film zal je áltijd terug kunnen brengen naar die complete dag met echte, bewegende 'levende' beelden waar al je dierbaren bij aanwezig waren.

Trouwvideograaf Romedia Films

Hi, mijn naam is Robin van Romedia Films

Jullie geloven dat de liefde het waard is om keer op keer herinnert te kunnen worden. Ik ook!

Ik ben naast trouwvideograaf met een unieke filmachtergrond ook heel graag jullie adviseur, advocaat, coach, sparringspartner en bovenal een vriend die jullie kunnen vertrouwen. Ik eet ook graag een stukje taart mee en waag een dansje naast jullie op de dansvloer! DANCE-OFF!🕺🏼💃🏼

Mijn naam is Robin de Ridder en ook ik ben pas nét getrouwd (Juli 2023). Een kersverse man! Ik weet precies wat jullie doormaken en er is bijna niets leukers/spannenders dan deze tijden in jullie relatie! ❤

De perfecte dag

De perfecte partner
De perfecte trouwfilm

Naast het feit dat Robin een onwijs getalenteerde filmmaker is, is hij ook nog eens snel, supergezellig en fijn in de communicatie. Gefilmd worden kan best spannend of ongemakkelijk voelen maar met Robin had ik daar geen seconde last van. Humor, prachtige details, precies de juiste momenten, de film sluit zo ontzettend bij ons aan en heeft al onze verwachtingen overtroffen! Ik ben Robin ongelofelijk dankbaar.
Esme
De samenwerking met Robin hebben we allebei als heel positief ervaren. Robin is duidelijk in zijn communicatie, is enthousiast, als persoon toegankelijk en denkt heel erg mee in het proces met wat er mogelijk is. Met het eindresultaat, de trailer en de trouwfilm, zijn we heel erg blij! Robin heeft onze wensen gehoord en heeft in de film de dag zo weten vast te leggen dat je het gevoel hebt dat je er weer bij bent. Aanbevolen!
Mirjam & Romke
We hebben de film na het ontvangen echt duizend keer bekeken. Een paar keer hard gehuild! We zijn er heel erg blij mee! Twee keer de geloften doen tijdens de dag is dus totaal geen overbodige luxe, want we vinden ze beiden prachtig in de film. We hebben vanavond spontaan onze openingsdans nog een keer mee gedanst met de film. Je brengt ons helemaal terug naar onze dag! Robin is echt een meerwaarde.
Ellenoor & Chiel

Zij gingen jullie ieder op hun eigen manier voor.

🏆 Provinciewinnaar!

Robin de Ridder van Romedia Films heeft op 13 maart 2023 de provinciewinnaar award gewonnen in de categorie 'Trouwfilms' tijdens de TopTrouwbedrijven Awards


Welk pakket past het best bij jullie?

Pakket 1: 'The essentials'


 • Highlightfilm (5-7 min) • 1 videograaf
 • Gedeeltelijk aanwezig (max 8 uur)
 • Online kennismakingsgesprek
 • Online detailgesprek • Digitale aanlevering
 • Reiskosten vrij tot 100 km
 • Back-up garantie voor 90 dagen

1950


Pakket 2: 'Our memories'


 • Highlightfilm (5-7 min)
 • ^ Social Trailer edit (1 min)


 • 1 videograaf
 • ^ Grotendeels aanwezig (max 10 uur)
 • Online kennismakingsgesprek
 • Online detailgesprek
 • Geloften (audio)opnames


 • Digitale aanlevering
 • ^ Reiskosten vrij tot 150 km
 • Back-up garantie voor 180 dagen 

Meest gekozen!

2550

Pakket 3: 'Next Level'


 • Highlightfilm (5-7 min)
 • Social Trailer edit (1 min)
 • ^ Ceremonie edit (15 min)

 • 2 videografen
 • ^ Hele dag aanwezig (max 12 uur)
 • Online kennismakingsgesprek
 • ^ Detailgesprek real life meeting 
 • Geloften (audio)opnames
 • Drone-opnames (indien mogelijk)

 • ^ Fysieke aanlevering luxe USB
 • ^ Volledig reiskosten vrij
 • Back-up garantie voor 1 jaar 
 • 10 hoge resolutie stills
3450

  Álle pakketten zijn inclusief het gebruik van cinema camera's met hoogwaardige lenzen, audionabewerking, gelicenseerde muziek, sound design en strak afgewerkte typografie in 4K Ultra HD resolutie. 

Upgrades

Per extra uur

Pak net dat uurtje extra mee om meer te kunnen laten filmen in de ochtend tijdens het aankleden, of juist om die toffe uittrede in de avond te kunnen laten vastleggen.

Nergens inbegrepen.

romedia films second shooter

Second Shooter

Belangrijke en spontane momenten zijn zó voorbij, waardoor het mogelijk is dat een enkele videograaf dit mist. Dubbele bezetting betekent 2x zoveel materiaal om uit te kiezen.


Inbegrepen in pakket 3.

Romedia Trouwfilms

Documentaire edit

De documentaire edit is een langere versie van je trouwfilm van ongeveer 30 min. Hier zal meer ruimte en rust zijn om elk waardevol moment goed te kunnen herbeleven.

Nergens inbegrepen.

Extra opties

Same Day Edit

Open de avond bijzonder en laat je gasten genieten van een compilatie van jullie trouwdag. Wij editten -vaak tijdens het diner- een deel van de ochtend, wat je ‘s avonds al kunt laten zien aan je gasten!

Nergens inbegrepen.

Drone Romedia Films

Drone

Met de drone maken we prachtige beelden vanuit bijzondere hoeken voor nét dat beetje extra. Helaas mag de drone niet overal vliegen en is het afhankelijk van goed weer. Overleg het dus eerst met je locatie.


Beschikbaar in overleg.

Ruw materiaal

We kopiëren alle losse beelden ongemonteerd op een externe HDD welke we bij jullie af komen geven. Het materiaal is onbewerkt; geen grading, audionabewerking en geen 'nette' clips.

Inclusief gratis harddisk.

"Van alle leveranciers was dit de meest waardevolle investering!"

Is jullie datum nog beschikbaar?

Kom vrijblijvend in contact 


Ik moet zeggen dat ik echt hoge verwachtingen had na het zien van zijn werk en zijn professionaliteit. En ik weet niet hoe hij het heeft gedaan, maar hij heeft al die hoge verwachtingen overtroffen. De film bevat alle beste momenten van de dag, de sfeer, de liefde, de locatie. Ik kan niet meer zeggen dan dat alles perfect is; de shots, de muziek, het gebruik van geluid.
Simone & Lieke
Hey Robin, we hebben net de film bekeken.. Je hoort nog een beetje gesnik op de achtergrond, -ook van mij!- ook van Bram.. We hebben heel hard zitten huilen. Het was zo ontzettend mooi! Ik moet er nu bijna weer van huilen. Heel mooi die geloften die door de hele film zitten. Mooi om beelden van de borrel en het feest te zien, want dat zijn herinneringen die een beetje langs ons heen zijn gegaan. Zo cool dat we nu een film hebben dat we zo terug in dat moment kunnen stappen. Heel heel heel veel dank!
Ieke & Bram

*ingesproken via app

Werkelijk fantastisch! Geef Robin vooral de creatieve ruimte en hij maakt iets waar geen 1000 anderen tegenop kunnen. Robin bedankt! Je hebt niet alleen de dag mooi vastgelegd, maar ook de juiste sfeer geraakt en het gevoel en de liefde heel mooi duidelijk gemaakt in de highlightfilm. Iets wat wij nog heel vaak gaan terugkijken.
Diederik

Een uniek kijkje achter de schermen

Twijfel je over het inhuren van een videograaf of ben je benieuwd hoe zoiets werkt?
Ik liet mij tijdens een échte bruiloft filmen, zodat je precies ziet hoe Romedia Films te werk gaat.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.
Kun je nagaan wat 100 beelden per seconden in 4K resolutie voor beleving geven.

Zo reageerden eerdere bruidsparen op hun trouwfilm

Tip: Wacht niet te lang met met reserveren van je datum! Om topkwaliteit van elke trouwfilm te kunnen garanderen, neem ik maximaal 12 bruiloften per seizoen aan.

Robin de Ridder

Beperkte beschikbaarheid voor 2024. Boekingen open voor 2025!

 


Het invullen van bovenstaand formulier is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Het lijkt mij leuk om in contact te komen!

Vieren jullie je jubileum straks ook op deze manier?

Romedia Films Review