Portfolio / Werk

Producties waar we trots op zijn.

Corporate

Zes prachtige video's
"Hoe breng je de Vlaamse Meesters goed in beeld? Voor een opdracht van Toerisme Vlaanderen heeft Robin zes prachtige video’s voor ons gemaakt. Dit deed hij met een enorme berg enthousiasme. Hij werkt snel en professioneel, denkt mee en komt met goede ideeën. De video’s zijn stuk voor stuk aantrekkelijk en informatief geworden. Wij, en onze opdrachtgever, waren ontzettend blij met zijn werk!"
Iekeschout
Ieke Schout - Historisch Nieuwsblad

Bruiloften

Anders dan anders!
"Robin is geweldig. We hebben hem vorig jaar voor onze bruiloft ingehuurd en we hebben echt een super mooie film ontvangen. Hij voelde precies aan wat er gefilmd moest worden, was onzichtbaar als het wenselijk was en maakte een film die echt anders is dan de standaard films. Verder was hij enorm attent naar ons en de gasten. Ik kan iedereen aanraden om bij hem je trouwfilm te laten maken! Wij zijn super tevreden."
Jolanda trouwde op 30-07-2021 met haar Marc

Fictie Bioscoop

Youtubekanaal 

Al een paar jaar maak ik elke week een video over fotografie, videografie of het ondernemerschap. Dit kunnen tipvideo's zijn, educatieve hersenspinsels of reviews over producten die ik getest heb en aan jou aanbeveel. 

  • Regelmatig nieuwe content
  • Meer dan 250 online video's beschikbaar
  • Onderwerpen als fotografie, videografie en ondernemerschap