Op www.romediafilms.nl maken we gebruik van affiliatie links en werken we samen met diverse (camera)bedrijven. Wat dat precies inhoudt, hoe dat werkt en wat jij daarvan merkt leggen we je graag uit op deze pagina.

Affiliate links

Het gebruik van dit soort links is een veelgebruikte manier van ondernemers/bloggers/vloggers om op een laagdrempelige manier een klein beetje geld te verdienen door specifieke producten aan te raden aan hun doelgroep. Op deze website komen veel producten voorbij die interessant kunnen zijn voor beeldmakers. Het kan voorkomen dat hier linkjes bij staan naar bijvoorbeeld het product of een youtubevideo die ik over dat product heb gemaakt. De link naar het product kan soms een affiliatie link zijn. Met zo'n link kan ik een klein percentage van het aankoopbedrag verdienen, zonder dat het jou als koper meer kost.

Hoe werkt dat?

Stel, je bekijkt onze 'Gear' pagina over alle apparatuur die we aanraden. Je ziet een product dat je interessant vindt en je klikt op de link. Je komt uit op de productpagina van het bedrijf die dat product verkoopt, van waar je tot aanschaf over kunt gaan als je dat wil. In de link waar je op geklikt had zit een stukje code verwerkt welke naar deze website leidt. Het bedrijf kan zien dat het 'onze' code/link is, zodat ze weten dat je via onze website bij hen hebt gekocht. Dankzij die doorverwijzing worden wij "beloond" door het bedrijf, mits je natuurlijk iets koopt. Koop je niks? Dan gebeurt er niks. Deze beloning heeft geen invloed op jouw aankoopbedrag.


Dus ik betaal niets extra's?

Klopt! Er zit geen verschil in het 'zelf kopen via de webshop van het bedrijf' of het 'kopen via de affiliatie link'. Je betaalt in beide gevallen dezelfde prijs. Voor jou als koper maakt het dus niet uit, maar voor de ondernemer/blogger/vlogger van wie jij de link klikt wel degelijk. Het heeft echter wel invloed op hoe de betaling verdeelt wordt. Je kan er op deze manier namelijk voor zorgen dat -zonder dat het jou iets extra's kost- de ondernemer/blogger/vlogger die jou de producten aanraadt, er toch iets aan verdiend. Zo gaat het geld niet alleen naar de grote bedrijven maar steun je ook de kleine(re) ondernemers!

Waarom raad je specifieke producten aan?

Wij raden alleen producten en software aan die we zelf gebruiken of hebben gebruikt. Ook geven we duidelijk aan welke producten op de 'Gear' pagina wij zelf nog in bezit hebben of niet. Zo houden we alles transparant en kan je je in alle vrijheid laten inspireren.


Advies op maat nodig?

Voel je vrij om contact op te nemen als je overweegt apparatuur aan te schaffen, maar hier graag nog een second opinion over wil. Ik help je graag om de juiste aankoop te maken met gratis advies. De enige voorwaarde is dat als je iets gaat bestellen, je dat via mijn linkjes doet. Dit kost jou niks extra’s, maar dan ontvang ik een kleine vergoeding voor de moeite. Win-Win!